Δημοσιεύθηκε: 02/06/2022Κατηγορίες: ΣχέσειςΕτικέτες: , , ,

Σου αρέσει αλλά δε σε θέλει εκείνος;

Θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει παραπάνω; Το καταλαβαίνω!

Πολλά κορίτσια στις μέρες μας θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του ανθρώπου που τους αρέσει αλλά δεν ξέρουν πως.

Το παιχνίδι γίνεται στα socialmedia και όχι μόνο. Μπορεί να θέλεις να τραβήξεις την προσοχη ενός ανθρώπου που σου αρέσει στο χώρο τη δουλειάς σου ή σε κοινή παρέα. Το ίδιο ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.

Απλώς να είσαι ο εαυτός σου!

Δε χρειάζεται να κάνεις πράγματα μόνο και μόνο και να του τραβήξεις την προσοχή και να σε θέλει. Δεν είναι απαραίτητο να “ρίχνεις πυροτεχνήματα” προκειμένου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου ώστε να τον κάνεις να σε θέλει.

Δε χρειάζονται υπερβολικές σέλφι με duckface ή ντύσιμο υπερπαραγωγή για να σε προσέξει και να σε θέλει.

Είσαι υπέροχη όσο απλή κι όσο ο εαυτός σου κι αν είσαι!

Κι αν θέλεις να γίνεις υπερπαραγωγή και να βγάζεις σέλφι με duckface, να το κάνεις επειδή σου αρέσει εσένα.

Η μοναδικότητα σου και η ξεχωριστή σου ενέργεια θα έλξει τον άλλο. Αν βγάλεις προς τα έξω κάτι που δεν είσαι ή κάτι που “φοριέται” τώρα τελευταία, δε θα είσαι εσύ. Θα είσαι κάτι άλλο. Θα γίνεις ένα με ό,τι κυκλοφορεί εκεί έξω.

Δες όμως στις μέρες μας πως είναι οι σχέσεις;

Λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σε αυτόν τον τομέα και είναι αυτοί που έχουν το θάρρος να είναι ο εαυτός τους. Που δεν τους ενδιαφέρει αν έρθει πλάι τους μόνο και μόνο επειδή του τράβηξε την προσοχή κάτι που δεν έχει σχέση με αυτό που είσαι και θέλεις στ’ αλήθεια.

Οπότε αν είσαι σούπερ κοινωνική απλά δείξ’ το, μην προβάλεις low profile. Αν είσαι low profile δείξ’ το, μην προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο που νομίζεις ότι θα είναι πιο αποδεκτό. Αν το σώμα σου έχει κυτταρίτιδα και θες να βγάλεις φωτογραφία με μαγιό, κάν’ το! Δε χρειάζεται να κρύβεσαι. Το σώμα σου είναι εξίσου όμορφο με το σώμα μιας κοπέλας που δεν έχει κυτταρίτιδα. Αν είσαι ντροπαλή πες το. Δε χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου, ώστε να μην είσαι.

Είσαι τόσο ξεχωριστή και χρειάζεται να το καταλάβεις στο 100%.

Αυτός που θέλεις θα έρθει δίπλα σου γι αυτό που πραγματικά είσαι. Κι αν δεν έρθει σημαίνει πως θέλει κάτι άλλο. Κι αν θέλει κάτι άλλο είναι ελεύθερος να πάει να το βρει.

Γίνε ο εαυτός σου. Έλα σε επαφή με τα δικά σου μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοικειώσου μ’ αυτά.

Όταν συμβεί αυτό, εκείνος που έχεις στοχεύσει σίγουρα θα σε θέλει. Κι αν δε σε θέλει απλώς δεν θα σε ενδιαφέρει! Θα έχεις αποδεχτεί ολοκληρωτικά ΕΣΥ τη μοναδικότητα σου και δε θα κρέμεσαι από κανέναν άλλον για να επιβεβαιωθείς.

Πόσο μαγικό είναι αυτό!

___

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως να το κάνεις αυτό, επικοινώνησε μαζί μας εδώ: Επικοινωνία

Βρες μας στο instagram για να μαθαίνεις τα νέα μας!