One month challenge ενδυνάμωσης

Το κίνητρο είναι η γυναικεία ενδυνάμωση και το μέσο η συγκρότηση της νέας κοριτσομάδας μας και ο ανώτερος σκοπός μας η απόλαυση της ζωής μέσα σε μια ονειρεμένη ερωτική σχέση.

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν:

 • Βιωματικές ασκήσεις

 • Γραπτές ασκήσεις
 • Συζήτηση σε θέματα που σε απασχολούν και υποστήριξη από τις συν-συμμετέχουσες σου και την Άλεξ
 • Στόχοι επιθυμίες και κατάρριψη εμποδίων
 • Βοήθεια και υποστήριξη για την πραγματοποίηση όλων αυτών που θέλεις
 • Αναδόμηση αξιών (Αξιακό Σύστημα)
 • Προτεραιότητες
 • Σχέσεις
 • Αυτογνωσία
 • Σωστή Επικοινωνία μέσα από την κατανόηση και την ενσυναίσθηση
 • Απόκτηση γνώσεων που δε θα βρεις πουθενά αλλού γιατί είναι από το προσωπικό βίωμα 500+ κοριτσιών που έχουμε βοηθήσει

Γιατί να εμπιστευτείς εμένα;

Γιατί έχω δουλέψει με πάνω από 400 κορίτσια τον τομέα των σχέσεων τους τα τελευταία χρόνια με εμφανή θετικά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα και με 0% ποσοστό αποτυχίας.

Τελικά τον έχω κάνει πειραματόζωο. Προσπαθώ να δοκιμάζω επάνω του αυτά που λέμε στα μαθήματα. Το ότι δεν του την είπα, και δεν ένιωσε οτι πρέπει να απολογηθεί,αλλά απλά εξέφρασα το συναίσθημα μου, είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανιστεί, χωρίς νεύρα ή επιθετικότητα.
Άλεξ, ένα ακόμη ευχαριστώ για σήμερα. Τελειώνοντας το μάθημα νιώθω πιο ήρεμη γιατί καταλαβαίνω καλύτερα και βρήκα έκφραση σε θέματα που με απασχολούν. Κράτησα τις σημειώσεις μου να φανταστείς.. εγώ ο άπιστος Θωμάς.. εντελώς αυθόρμητα. Danke 🙏
Αλεξάνδρα καλησπέρα! Παρακολουθώ αυτό το μάθημα το τελευταίο που αποφάσισα να πάρω σήμερα το πρωί και είμαι στα 45 λεπτά.. είμαι άφωνη, είμαι μπερδεμένη, είμαι σοκαρισμένη και λέω συνέχεια, αχ άλεξ τι μας κάνεις Σαββατιάτικα.. άσε τις σημειώσεις που έχω κρατήσει. Ελπίζω μέχρι το τέλος του μαθήματος να μην έχω κάψει όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα από το overthinking! Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και εσύ και η ομάδα σου! Keep going! Έχουμε να πούμε την Δευτέρα.. χαμός! Σε φιλώ, καλό ΣΚ!
Καλημέρα! Παρακολουθώ τώρα τη μαγνητοσκόπηση του μαθήματος και το σταμάτησα στη μέση για να σας στείλω πόσο έχω ταυτιστεί και να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τη δουλειά που κάνετε γιατί από αυτήν τη δουλειά φαίνεται ότι δεν επιδιώκετε αποκλειστικά την αμοιβή. Χαίρομαι που σας βρήκα τυχαία στο instagram και μαθαίνω σιγά σιγά πράγματα για τον εαυτό μου που δε μπορούσα να δω πριν. Αυτό! Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο.
Στο είπα και στο live θα στο πω κι από εδώ.. Σε ευχαριστώ που επέμεινες να είμαι στο μάθημα. ΥΠΕΡΟΧΟ!

Αλεξάνδρα καλησπέρα. Είμαι μία από τις κοπέλες που αγόρασα το μάθημα το οποίο ήταν καταπληκτικό πραγματικά. Παρότι το παρακολούθησα και live πήρα το πακέτο που μπορείς να το παρακολουθήσεις και μετά. Θα συνιστούσα σε όλα τα κορίτσια να το κάνουν γιατί μετά προσέχεις λεπτομέρειες που μπορεί να σου έχουν διαφύγει σε πρώτη φάση. Εγώ το είδα 3 φορές, κράτησα τις σημειώσεις μου και πραγματικά βρήκα ότι έκανα πολλά λάθη στην επικοινωνία μου. Ανυπομονώ για τα επόμενα.

Οι θέσεις είναι ΜΟΝΟ 20. 16 θέσεις έμειναν!

8 συναντήσεις σε 1 μήνα.

Όρισε τον Αύγουστο σαν το μήνα που θα κάνεις τη ζωή σου ονειρική και θα σε οδηγήσει να λάμψεις.

Η κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια 90 λεπτά.
Χρειάζεται να είσαι με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο.
Δε γίνεται μαγνητοσκόπηση των συναντήσεων για να νιώθουν όλοι ασφαλείς να εκφραστούν χρειάζεται να δεσμευτείς στον εαυτό σου και να είσαι παρούσα σε κάθε μας συνάντηση.

Οι συναντήσεις των ομάδων θα γίνουν σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες που είναι οι εξής:

1η Συνάντηση

Παρασκευή 2/8
Ώρα 21:00

2η Συνάντηση

Δευτέρα 5/8
Ώρα 21:00

3η Συνάντηση

Παρασκευή 9/8
Ώρα 21:00

4η Συνάντηση

Παρασκευή 12/8
Ώρα 21:00

5η Συνάντηση

Παρασκευή 16/8
Ώρα 21:00

6η Συνάντηση

Δευτέρα 19/8
Ώρα 21:00

7η Συνάντηση

Παρασκευή 23/8
Ώρα 21:00

8η Συνάντηση

Δευτέρα 26/8
Ώρα 21:00

To κόστος και για τις 8 συναντήσεις είναι στα 370 ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ προκειμένου να κατοχυρώσεις τη θέση σου.

Πάρε το course σου

One month challenge

370,00 

Κατηγορία: