Γνώρισε τους επαγγελματίες της ομάδας μου

Είμαι η Γανού Χριστίνα και είμαι Life Coach με εκπαίδευση στον τομέα των σχέσεων και τη Θετική Ψυχολογία. Γεννήθηκα 4/5/1996 και κατάγομαι από μια μικρή, όμορφη πόλη γεμάτη παραδόσεις, ήθη και έθιμα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, τον Τύρναβο.

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και οι εκδρομές και στόχος μου είναι να ταξιδέψω σε όσες περισσότερες χώρες μπορώ. Στην καθημερινότητά μου, αγαπώ το χρόνο που περνάω με την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, καθώς και με το πανέμορφο σκυλάκι μου, το Φοίβο.

Η δουλειά μου είναι σημαντική για μένα γιατί μου δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτή να έρθω σε επαφή με νέους ανθρώπους στους οποίους μπορώ να προσφέρω όλα όσα χρειάζονται για να φτάσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να αναδείξουν όλα αυτά τα όμορφα και θετικά χαρακτηριστικά που κρύβουν μέσα τους!!

Αυτό που με έκανε να στραφώ στην αυτοβελτίωση ήταν το γεγονός ότι πάντα δημιουργούσα δυσλειτουργικές σχέσεις τόσο φιλικές όσο και συντροφικές. Σχέσεις που αν τις κοίταζε κάποιος από μακριά η τοξικότητα κυριαρχούσε. Μέσα μου όμως κάτι ερχόταν και μου έλεγε ότι η αγάπη δεν είναι έτσι. Το έψαξα πάρα πολύ και αυτό που με τράβηξε τελικά ήταν το Life Coaching. Ταίριαζε ακριβώς με αυτό που ήθελα να πετύχω στη ζωή μου… και η αλήθεια είναι ότι όχι απλά με οδήγησε στο θετικό πρόσημο που αναζητούσα αλλά με εκτόξευσε στην κορυφή!

Αφού βίωσα όλα τα σημαντικά οφέλη του αποφάσισα να σπουδάσω κι εγώ η ίδια το Life Coaching τόσο γιατί με μια αναδρομή στο παρελθόν είδα ότι πάντα μου άρεσε να ακούω τους άλλους και να τους βοηθάω να προχωρήσουν παρά τις αντιξοότητες που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν όσο και γιατί θέλω όλα αυτά τα οφέλη να τα βιώσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται εστιάζοντας στο φως που κρύβουν μέσα τους ακόμα και όταν γύρω τους απλώνεται βαθύ σκοτάδι!

Κλείσε μια 60λεπτη συνεδρία με μια ειδικό της ομάδας μου ΤΩΡΑ

Έχεις ερωτηματικά, είσαι σε απόγνωση, έχεις βαρεθεί, δε ξέρεις τι να κάνεις, συνέχεια το ίδιο μοτίβο μπροστά σου! Κάνε το βήμα, επένδυσε τον εαυτό σου και νιώσε επιτέλους ανακούφιση και ηρεμία! Ανυπομονώ να σε βοηθήσω!

Γνώρισε τους επαγγελματίες της ομάδας μου

Είμαι η Βάσω Αδαμοπούλου, Life Coach με εκπαίδευση στο τομέα του selflove και της σχέσης μας με τον εαυτό μας. Γεννήθηκα 16/05/1990 και μένω στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια διαμονής στο εξωτερικό.

Μου αρέσει η τέχνη και το να δημιουργώ καθώς είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος έκφρασης και κατανόησης των διάφορων πλευρών του εαυτού μας. Το κομμάτι της δημιουργίας παίζει κυρίαρχο ρόλο στη καθημερινότητα μου γιατί μέσα από αυτό βρίσκω ισορροπία.

Από τους πρωτεύοντες στόχους μου στη ζωή είναι να στηρίξω και να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ, γι’αυτό και αγαπώ τη δουλειά μου. Το να στηρίζω τους πελάτες μου και να τους βλέπω να επιτυγχάνουν όλα όσα ονειρεύτηκαν είναι ένα αίσθημα πραγματικά απερίγραπτο.

Το ταξίδι μου στην αυτοβελτίωση ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Πάντα έψαχνα τρόπους να γίνω καλύτερη, να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Όταν βρήκα τον εαυτό μου κολλημένο σε μία δυσλειτουργική κατάσταση κατάλαβα οτι πλέον δεν μπορούσα άλλο να παλεύω μόνη μου και οτι χρειαζόμουν τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Δοκίμασα διάφορες τεχνικές αλλά αυτό που κούμπωσε για εμένα ήταν το Life Coaching. Βλέποντας τη διαφορά στον εαυτό μου μέσα σε 3 μόνο μήνες αποφάσισα οτι ήθελα να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να το βιώσουν αυτό και έτσι ξεκίνησα τις σπουδές μου.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχω δουλέψει και έχω δει πολλά υπέροχα άτομα να πηγαίνουν τη ζωή τους παρακάτω και να επιτυγχάνουν τη ζωή που ονειρευόντουσαν. Όλοι αξίζουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και όταν καταλάβουμε πόσο πραγματικά κοντά είμαστε στο να το επιτύχουμε, όλα αλλάζουν!

Γνώρισε τους επαγγελματίες της ομάδας μου

Είμαι η Έλλη και είμαι Life Coach με ειδικότητα στο executive coaching.

Έχω γεννηθεί και μένω στην Αθήνα. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω, παρακολουθώ ταινίες και απολαμβάνω τις βόλτες με το σκυλάκι μου. Λατρεύω τα ταξίδια, το θέατρο και τις εποικοδομητικές συζητήσεις. Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι ανήσυχα πνεύματα και δεν εφησυχάζουν.

Η έντονη ανάγκη μου για προσωπική ανάπτυξη ήταν η αιτία να ψάχνω τρόπους για να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Μέσα σε αυτό το ταξίδι της συνεχούς αναζήτησης ανακάλυψα τον κόσμο του coaching και από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα ότι μου ταιριάζει.

Έτσι πήρα μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μου…να αλλάξω καριέρα και να ασχοληθώ με το coaching. Στόχος μου είναι να στηρίζω με απόλυτο σεβασμό κάθε άνθρωπο που θέλει να εξελιχθεί και επιλέγει να είναι χαρούμενος και ισορροπημένος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Το μότο μου είναι «κάθε εμπόδιο για καλό».

Κλείσε μια 20λεπτη συνεδρία με μια ειδικό της ομάδας μου ΤΩΡΑ

Έχεις ερωτηματικά, είσαι σε απόγνωση, έχεις βαρεθεί, δε ξέρεις τι να κάνεις, συνέχεια το ίδιο μοτίβο μπροστά σου! Κάνε το βήμα, επένδυσε τον εαυτό σου και νιώσε επιτέλους ανακούφιση και ηρεμία! Ανυπομονώ να σε βοηθήσω!